Vacature Sales Support Engineer CAD/CAM (Inhouse)

Radan zoekt een commercieel talent dat mee willen werken aan onze ambitieuze wereldwijde groeiplannen. Een creatieve technische ingenieur die voor onze klanten het verschil willen maken met de nieuwste automatiseringssystemen voor het aansturen van plaatwerkmachines en het optimaliseren van de workflow. Software die dingen in beweging zet, systemen die de hightech plaatwerkwereld in een nieuwe richting buigen. Radan vormt daarbij de brug tussen de virtuele wereld van CAD/CAM en de tastbare wereld van plaatwerkproductie. 

Functieomschrijving

Als medewerker van het sales en marketing team ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen. Vanuit onze locatie in Ede onderhoud je contacten met nationale en internationale klanten en OEM-partners. Je geeft actief ondersteuning aan de Managing Director met het maken van technische en commerciĆ«le offertes. Jij gaat een sleutelrol vervullen in de verkoop en administratie van software onderhoudscontracten. Tevens ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de marketing activiteiten zoals het organiseren van internationale beursdeelnames en evenementen, het verzorgen van nieuwsbrieven en het bijhouden van de website en social media. 

Functie eisen

Wij zoeken
 • Iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Iemand die klantgericht is met een pro-actieve instelling
 • Iemand die commercieel gedreven en resultaat gericht is
 • Iemand die accuraat, flexibel en ook kritisch is
Wij vragen
 • Een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde of vergelijkbare richting
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en een goed kunnen communiceren in de Duitse taal
 • Affiniteit met CAD/CAM of ERP/MRP is een pre
 • Bij voorkeur ervaring in een technische of ICT-omgeving
Wij bieden
 • Een omgeving waar plezier hebben in je werk voorop staat
 • Veel uitdagingen in een internationale werkomgeving, standplaats is Ede
 • Interessante mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien naar bijvoorbeeld een buitendienst functie
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime werkgeversbijdrage in pensioen, bonusregeling en reiskostenvergoeding


Bedrijfsprofiel

Radan ontwikkelt en levert automatiseringsoplossingen voor de plaatwerkindustrie. Daarvoor ontwikkelen wij 2D/3D CAD/CAM-systemen en leveren de bijbehorende dienstverlening aan eindgebruikers, resellers en OEM-partners wereldwijd. Binnen de metaalindustrie lopen de plaatwerkbedrijven (lasersnijden, ponsen, buigen) op automatiseringsgebied voorop. Radan vervult als ontwikkelaar van CAD/CAM-systemen een pioniersrol binnen de wereldwijde metaalplaat verwerkende metaalindustrie. Radan is een brand van de Vero Software, de grootste leveranciers van CAD/CAM-systemen wereldwijd. Vero Software is onderdeel van Hexagon AB.
 

Bedrijfscultuur

De werksfeer valt te omschrijven als collegiaal, plezierig en informeel. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is een belangrijk uitgangspunt, zowel in de onderlinge samenwerking als in de contacten naar onze klanten toe. We hebben een no-nonsense aanpak met korte communicatielijnen.
 
Radan heeft ambitieuze plannen. Om onze plannen te realiseren hebben wij enthousiaste en gemotiveerde mensen nodig die van aanpakken houden.
 

Reacties en vragen

Stuur je motivatie en CV naar tonderksen@radan.nl Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan gerust contact op. Telefoonnummer 0318-43 92 02.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.