Plan-de-Campagene Gebruikersdag 2013

Plan-de-Campagene Gebruikersdag 2013

Tuesday, November 12, 2013

Lunteren (Bekijk in Google Maps)

Plan-de-Campagene Gebruikersdag 2013

Tuesday, November 12, 2013

Lunteren (Bekijk in Google Maps)

 
RADAN Essential Punch Image

Radan toont integratie Radlink-PdC tijdens user meeting

Op 12 november aanstaande organiseert ERP-leverancier Bemet de jaarlijkse gebruikersdag voor het Plan-de-Campagne ERP-systeem. Radan zal tijdens dit evenement de integratie presenteren van het Radan CAD/CAM-systeem met PdC van Bemet. Deze integratie is in nauwe samenwerking tussen beide bedrijven gerealiseerd.

Samenwerken in de keten is niet alleen van toepassing voor plaatwerkbedrijven. Ook softwareleveranciers zoeken naar mogelijkheden van samenwerking om een betere oplossing aan klanten te kunnen bieden. Door gezamenlijk nieuwe functionaliteit te ontwikkelen zullen de uiteindelijke kosten voor de klant lager zijn en is de geboden oplossing als standaard software beschikbaar en daardoor beter onderhoudbaar. Dit is in het voordeel van de klant én de softwareleveranciers.

Bemet en Radan hebben gezamenlijk een integratie ontwikkeld tussen het Plan-de-Campagne ERP-systeem van Bemet en het plaatwerk CAD/CAM- en calculatiesysteem van Radan. Deze integratie maakt het mogelijk om vanuit PdC plaatwerkonderdelen te calculeren op basis van geselecteerde DXF-bestanden. Deze DXF-bestanden worden in Radan opgeschoond en de benodige parameters voor snijden en materiaalgebrik worden bepaald en weer direct beschikbaar gesteld in PdC. Radan kan eventueel de complete offerteaanvraag nesten om het materiaalverbruik nog nauwkeuriger te bepalen.
Vanuit PdC worden de geplande productieorders beschikbaar gesteld voor Radan, die vervolgens deze als nestproject aanmaakt en verwerkt. Nadat de nestings op de betreffende machine gesneden zijn, wordt de werkelijke bewerkingstijd en materiaalverbruik weer teruggeboekt naar PdC.

 

 

 Calendar Icon