TechniShow 2016

TechniShow 2016

Tuesday, March 15, 2016 - Friday, March 18, 2016

Utrecht, Nederland (Bekijk in Google Maps)

TechniShow 2016

Tuesday, March 15, 2016 - Friday, March 18, 2016

Utrecht, Nederland (Bekijk in Google Maps)

 
TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. Editie 2014 was met ruim 400 exposanten goed voor meer dan 40.000 bezoekers. 
 
Tijdens de TechniShow 2016 zal Radan weer een aantal primeurs preseteren.
 

WebQuote 3D

WebQuote 3D is het online offerteportaal voor plaatwerkonderdelen. Als toeleverancier kan men met Radan WebQuote klanten zelf een offerte laten genereren voor snij- en zetwerk op basis van 2D of 3D CAD-bestanden.
 

Radmanager

Tijdens TechniShow 2016 zal Radmanager voor het eerst aan het publiek getoond worden. Radmanager is het nieuwe orderbeheersysteem om klantorders uit het ERP-systeem eenvoudig te kunnen combineren ten behoeve van het optimaliseren van materiaalverbruik en bewerkingstijd. De revolutionaire interface geeft een geheel nieuwe gebruikerservaring en zet de toon voor verdere ontwikkelingen op CAD/CAM-gebied.
 

Radbend voor gereedschapwisselaars

Radbend biedt nu ook ondersteuning voor machines met automatische gereedschapwisselaars zoals de LVD Toolcel. Inmiddels zijn er al meerdere klanten die de Radbend-oplossing inzetten om naast de Toolcel ook hun ander merk kantbanken offline te programmeren.
 

Radbend voor Trumpf Touchpoint

Met de nieuwe postprocessor voor de Trumpf Touchpoint besturing heeft Radan een echte primeur. Deze postprocessor inclusief 3D simulatie op de besturing is bij Radan zelfs eerder beschikbaar dan bij de leverancier van de kantbank zelf! En ook al in praktijk getest.
 

Guided Tours Plaatwerk

Radan neemt deel aan de Guided Tour "Smart Software for Smart Industries". Software is de nieuwe hardware: de keuze voor de software is meer bepalend voor de winstgevenheid van uw plaatwerkbedrij dan de keuze voor een merk of type bewerkingsmachine. Maar hoe maakt software het verschil? Deze vraag zal Radan tijdens de Guided Tour gaan beantwoorden.
 

Gratis toegang tot TechniShow

Via de link hieronder kunt u uw gratis toegangskaart aanvragen voor de TechniShow.
 
 


Calendar Icon