Cadac Summit

Cadac Summit

Thursday, September 29, 2016 (9:00 AM - 4:15 PM)

NBC Congrescentrum te Nieuwegein (Bekijk in Google Maps)

Cadac Summit

Thursday, September 29, 2016 (9:00 AM - 4:15 PM)

NBC Congrescentrum te Nieuwegein (Bekijk in Google Maps)

 

Cadac Summit

29 september in NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Samen met TFH Technical Services en Cadac Manufacturing zal Radan tijdens een break-out sessie van de Cadac Summit, de mogelijkheden van Model Based Enterprise en Model Based Manufacturing nader toelichten. In deze zeer informatieve sessie wordt één van de belangrijkste aspecten van Smart Industry uitgelegd aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden.

Model Based Enterprise als kortste weg naar ketenintegratie

Ketenintegratie is de sleutel tot korte doorlooptijden, lagere kosten en een betere concurrentiepositie. Een voorwaarde voor ketenintegratie is samenwerken op basis van gemeenschappelijke verantwoordelijkheden, informatie en werkwijzen. In een Model Based Enterprise zijn geïntegreerde systemen de oplossing om dit proces te ondersteunen. Kan uw bedrijf groeien naar een “Model Based Enterprise”? Zijn 2D productietekeningen dan overbodig? We nemen u mee op reis in het engineerings- , inkoop- en leveringsproces van "The Future Of Making Things".

Model Based Manufacturing

Een belangrijk onderdeel van Model Based Enterprise is Model Based Manufacturing. Voor veel machinefabrieken en apparatenbouwers worden de maakdelen buiten de deur gefabriceerd. Zeker in Nederlnad is er een sterke cultuur van uitbesteden en toeleveren. Dat vraagt niet alleen om samenwerking tussen afdelingen van het eigen bedrijf, maar steeds meer ook samenwerking tussen verschillende bedrijven. De technische en logistieke informatiestromen die beginnen bij het conceptueel en functioneel ontwerpstadium, lopen door naar het maakbaar ontwerp en de productieaansturing. 

Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de plaatwerkindustrie zal Ton Derksen van Radan de meerwaarde van Model Based Manufacturing laten zien. 

Aanmelden

Aanmelden voor dit event kan via de website van Cadac:

Cadac SummitCalendar Icon