Mini seminar workflow-automatisering

Mini seminar workflow-automatisering

Wednesday, November 27, 2013

Aarts Metaal, Asten

Mini seminar workflow-automatisering

Wednesday, November 27, 2013

Aarts Metaal, Asten

 
Op weonsdag 27 november organiseert Radan voor een selecte groep bedrijven een seminar in, ongedwongen sfeer, voor kleine tot middelgrote plaatverwerkende bedrijven voor het onderling delen van kennis. Hierbij zal de nadruk worden gelegd op de administratieve handelingen bij het laser- en ponsproces. Gastheer voor dit mini-seminar is Aarts Metaal in Asten. 
 
Tijdens dit seminar zal Radan B.V. kort demonstreren wat de mogelijkheden zijn om uw werkvoorbereiding proces meer nauwkeurig en sneller te laten functioneren. Hierbij zullen enkele concrete voorbeelden van procesoptimalisatie bij onze klanten belicht worden en u hebt uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.
 
De toegang is gratis en er staat een heerlijk buffet voor u klaar. Voor een agenda en een overzicht van bedrijven die zich al aangemeld hebben kunt u contact opnmen met Jelle van Harsselaar.
 
Voor aanmelden voor dit evenement kunt u evenenes contact opnemen met Jelle van Harsselaar jellevanharsselaar[AT]radan.nl. De inschrijving sluit op woensdag 20 november.


Calendar Icon