EuroBLECH 2012 groot succes voor RADAN

Met een geheel nieuwe stand nam RADAN deel aan de EuroBLECH van 2012 en wederom had RADAN enkele noviteiten voor de plaatwerkwereld in petto.

De EuroBLECH werd enorm goed bezocht en de RADAN stand was dan ook de hele week afgeladen met plaatwerk producenten. Er werden diverse presentaties en demonstraties gegeven en er was veel positieve feedback op de visie van onze producten. 

Introductie WebQuote aan het grote publiek

Nadat Webquote enkele maanden geleden al aan het Nederlandse publiek getoond werd zijn er diverse Webquote projecten opgeleverd waarmee de bedrijfszekerheid van Webquote inmiddels gegarandeerd kan worden. Webquote is daarmee klaar voor de internationale markt en de EuroBLECH gaf aan dat er ook van uit het buitenland veel interesse is voor dit product.

Veel belangstelling voor Radbend

Uiteraard was er ook weer volop interesse in Radbend. Het product wordt inmiddels wereldwijd ingezet en het doet ons goed om met klanten vanuit de hele werled te praten over de voordelen van het offline programmeren van kantbanken. Plaatbewerkers zagen al geruime tijd de voordelen van het offline programmeren van kantbanken en maken hiervoor zowel in binnen- als buitenland steeds meer gebruik van Radbend.

Wij willen alle bezoekers aan onze stand bedanken voor hun tijd en interesse. Voor iedereen die graag met ons nogmaals de mogelijkheden voor zijn of haar onderneming wil doornemen, staan onze sales engineers klaar via sales@radan.n of via 0318 43 92 00. 

 

 

 

 

Vorige | Volgende