ProdusoftKantoor Produsoft

Produsoft nieuwe RADAN-reseller voor België en Luxemburg

RADAN heeft Produsoft uit het Belgische Maldegem benoemd tot de nieuwe reseller voor het RADAN CAD/CAM-systeem voor België en Luxemburg.

Produsoft

Produsoft heeft als CAD/CAM-specialist al vele jaren ervaring met CAD/CAM-systemen voor 2D en 3D plaatwerk en is goed bekend met de locale plaatwerkindustrie. Daarnaast is Produsoft ook al enige jaren een succesvolle reseller van andere CAM-systemen van Vero Software, het moederbedrijf van RADAN; PEPS voor het 5-assig en buislasersnijden en Edgecam voor verspaning.

Met het opnemen van het RADAN CAD/CAM-systeem in haar productenportfolio heeft Produsoft haar aanbod van CAD/CAM-oplossingen voor de plaatwerkindustrie gemoderniseerd en verbreed. Hiermee heeft Produsoft de basis gecreëerd om haar activiteiten in de plaatwerkindustrie in België en Luxemburg verder uit te breiden.

RADAN CAD/CAM-systeem

RADAN is wereldwijd één van de meest toonaangevende CAD/CAM-systeem voor de plaatverwerkende industrie. In de Benelux zijn er ruim 250 bedrijven die het RADAN-systeem inzetten voor de engineering, werkvoorbereiding en calculatie.
RADAN biedt een volledig geïntegreerde CAD/CAM-oplossing voor het ontwerpen en ontvouwen van plaatwerkproducten, het nesten en het NC-programmeren voor plaatbewerkingsmachines. RADAN is volledig merk-onafhankelijk en biedt oplossingen voor onder andere het laser-, plasma-, autogeen- en waterstraalsnijden, pons/nibbelen, combinatiemachines, buislasersnijden, 3D lasersnijden en het kanten. Het RADAN systeem kan volledig geïntegreerd worden in het ERP-systeem en biedt aanvullende oplossingen voor onder andere web-calculatie.

Strategische keuze


Om de continuïteit te waarborgen zal RADAN haar activiteiten gaan uitbreiden. Enerzijds wordt het productenportfolio verder uitgebreid voor een completer aanbod en anderzijds worden distributiepartners gezocht om nieuwe geografische markten te gaan bedienen.
De benoeming van Produsoft past in de strategie om de dienstverlening voor RADAN zo dicht mogelijk bij de klant te kunnen aanbieden, door mensen met kennis van de locale markt met zijn specifieke behoeftes.

Voor meer informatie:
RADAN BV
Contactpersoon: Ton Derksen
Telefoon: +31 318 43 92 00

Produsoft BVBA
Contactpersoon: Ronny Jonckheere
Telefoon: +32 50 72 95 95

 

Vorige | Volgende