Revicon kiest voor RADAN voor offline programmeren SafanDarley tandem

SafanDarley H-Brake tandem bij ReviconDe eerste tandem kantbank van SafanDarley zal in april 2014 geplaatst gaan worden bij Revicon in Woerden. Deze tandem bestaat uit 2 identieke SafanDarley H-Brake machines met een perkracht van elk 600 ton en een buiglengte van 4 meter.

De aanschaf van deze 8 meter kantbank maakt deel uit van een groter investeringsprogramma voor het uitbreiden van de capaciteit en de mogelijkheden . Hiermee kan Revicon zich verder gaan onderscheiden als specialist in engineering to order voor roestvrijstalen producten.

Naast de aanschaf van de nieuwe tandem kantbank, heeft Revicon ook geïnvesteerd in het RADAN CAD/CAM-systeem. RADAN biedt een volledig geïntegreerde CAD/CAM-oplossing waarmee vanuit de SolidWorks 3D samenstelling de buigprogramma's voor de kantbanken en de nestings en NC-programma's voor de laser- en waterstraalsnijmachine worden gegenereerd. Daarbij worden alle klantopdrachten beheerd en optimaal gecombineerd en wordt de voortgang in productie vastgelegd. Een belangrijk aspect bij Revicon is het voor elk product kunnen traceren van de herkomst van het materiaal en de bijbehorende materiaalcertificaten.

 

Vorige | Volgende