Radan uitgeroepen tot beste CAD/CAM-bedrijf van Nederland

Radan Branchewinnar CAD/CAMRadan is uitgeroepen tot branchewinnaar CAD/CAM door het Nationale Business Succes Award Instituut. Daarnaast is Radan tevens genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016, de grootste ondernemersprijs van Nederland. De Award-nominaties zijn een keurmerk voor onderscheidend goed ondernemen. 
 
De genomineerde worden door een deskundige jury onder andere beoordeeld op expertise, onderscheidend vermogen, innovatievermogen en ambitie. "We zijn ontzettend trots met de benoeming tot branchewinnaar CAD/CAM. Het is een erkenning voor onze visie en ambitie” zegt Ton Derksen, managing director van Radan in een eerste reactie.
 
Pionier in CAD/CAM
Radan vervult al ruim 40 jaar een pioniersrol op het gebied van CAD/CAM-software voor het aansturen van plaatbewerkingsmachines. Met baanbrekende vernieuwingen heeft Radan de trend gezet voor de huidige generatie CAD/CAM-systemen voor plaatwerk. “Deze nominatie is een extra stimulans om samen met onze klanten en partners te blijven ontwikkelen aan innovatieve automatiseringsoplossingen voor de wereldwijde plaatwerkindustrie”.

Genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016 finale

Elke jaar worden door de Nationale Business Succes Award Instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches gevolgd en waar relevant genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. Deze parels van de economie en toonbeelden van ondernemerschap ontvangen de branche-award en komen in aanmerking voor de hoofdprijs: de jaarlijkse Succes Award, waaraan een geldprijs van € 100.000,- is verbonden. Tijdens een speciale gala-avond, welke ook uitgezonden wordt op TV, wordt deze prijs uitgereikt door ex-premier Jan Peter Balkenende. Meer informatie over het NBSA-Instituut: www.nbsa-instituut.nl .
 

Radan te zien bij De Succesfactor op RTL 7

De Nationale Business Succes Award is de enige award verkiezing met een eigen wekelijks televisieprogramma; De Succesfactor. Hierin zal Radan haar visie geven op de trends en ontwikkelingen in de plaatwerkindustrie. Op de website van het TV-programma staan meer interviews met onder ander Ton Derksen en Chris van Wijngaarden.
 
Uitzending:
Zondag 21 februari om 13:55 uur op RTL7
Zaterdag 27 februari om 13:55 uur op RTL7 (herhaling)
 
 
 
Ook benieuwd naar het geheim van het succes van Radan? Bezoek ons tijdens de TechniShow: stand 7.D082.