Guided Tour Plaatwerk: Smart Software for Smart Industry

 

RADAN virtual CAD/CAM tour

 
In de 4e industriële revolutie, bij ons bekent als Smart Industry, speelt ICT hoofdrol. Software is nu de ‘nieuwe hardware’; de keuze voor uw automatiseringssysteem is meer bepalend voor de winstgevendheid van uw plaatwerkbedrijf dan de keuze voor een bepaald merk machine. 
Maar hoe bepaalt u welk CAD/CAM-systeem voor u de beste keus is?
 
Tijdens de Plaatwerk Guided Tour ‘Smart Software for Smart Industry’ is RADAN uw reisleider door het plaatwerk CAD/CAM-landschap.
 
Uw reis door de digitale CAD/CAM-wereld zal als ‘aanvraag’ beginnen bij het offerte portaal. We geven u een kijkje in de cloud bij het online genereren van offertes voor snijden en kanten. 
Na bevestiging wordt uw aanvraag omgezet in een klantorder en vanaf het kruispunt met alle bekende ERP-systemen wordt uw reis via de digitale snelweg voortgezet als productieorder in het CAD/CAM-systeem.
Door het smart samenvoegen van productieorders wordt het maximale uit het kostbare materiaal gehaald en wordt de machinecapaciteit optimaal benut. Ook na het samenvoegen blijft elke productieregel en elk stuk materiaal volledig traceerbaar.
 
Via de virtuele wereld van buigsimulatie voor elke willekeurige kantbank brengen wij u naar de grens van de productieafdeling. U kunt zien hoe machines en machinebedieners van de juiste informatie worden voorzien. De machines en het CAD/CAM-systeem maken deel uit van het ‘Internet of Things’ met een groeiende wolk van computers die informatie uit de apparaten en systemen analyseert.
Met de RADAN-view wordt complexe big data vertaald naar heldere real time informatie om optimaal sturing te geven aan uw productieproces.
 
Deze tour wordt afgesloten met een reis naar de toekomst. U zult een korte impressie krijgen hoe de tastbare plaatwerkwereld verrijkt wordt met augmented reality en hoe cloud-diensten u gaan voorzien van actuele technologiegegevens. Zo wordt uw wereld sneller, beter, flexibeler en efficiënter.
 
Succes is een keuze.
 

Internet of Things needs Network of People

 

Vorige | Volgende