Partners

Radan heeft haar succes mede te danken aan de intensieve samenwerking met haar partners.

Bemet

Bemet

Bemet ontwikkelt en levert onder ander het Plan-de-CAMpagne ERP-systeem voor de maakindustrie. In nauwe samenwerking met Bemet heeft Radan een volledige integratie ontwikkeld tussen het Radan CAD/CAM-systeem en het Plan-de-CAMpagne ERP-systeem.

 

Mazak

Mazak

Het Japanse Mazak levert al ruim 20 jaar het Radan CAD/CAM-systeem bij haar lasersnijmachines onder haar eigen merknaam Smartsystem. Met Mazak Smartsystem kunnen de gebruikers van de Mazak lasersnijmachine het maximale uit hun machine en materiaal halen.

 
Mitsubishi

Mitsubishi bij SafanDarley

SafanDarley levert onder andere de Mitsubishi lasersnijmachines in de Benelux en Duitsland. De Mitsubishi machines leveren een ongekende snijkwaliteit. Voor het programmeren van deze hoogwaardige machines kiest SafanDarley voor Radan.

Nukon

Nukon

De Turkse machinebouwer Nukon ontwikkelt en levert fiber lasersnijmachines tegen zeer concurrerende prijzen. Deze machines worden onder andere in de Benelux geleverd. Nukon heeft voor Radan gekozen als de standaard CAM-software voor het optimaal aansturen van haar lasersnijmachines.

SafanDarley

SafanDarley

Het Nederlandse SafanDarley is één van de belangrijkste ontwikkelaars en aanbieders van kantbanken. De SafanDarley machines weten zich te onderscheiden door hun innovatieve karakters. SafanDarley is onder andere de uitvinder van de electronische kantbank. Met Radbend voor de SafanDarley kantpersen wordt dit innovatieve karakter verder onderstreept.

Wemo

Wemo

Wemo geeft dunneplaatbewerking een nieuwe dimensie met het flexibele Sheet Punching Centre (SPC) en Coil Punching Centre (CPC). Wemo ontwikkelt en bouwt complete productielijnen voor het ponsen, buigen en verbinden van coilmateriaal en platines. Radan heeft voor Wemo het Radan Coilpunch CAM-systeem ontwikkeld voor het aansturen van coil-ponsmachines.